Mobirise

Werkgroep ASG

De gespecialiseerde werkgroep ASG, oftewel 'Astropolis Spectroscopy Group', bestaat uit een groep personen binnen de volwassenenwerking die gespecialiseerd zijn in sterrenkundige spectroscopie ...

Mobirise

Een krachtige techniek om het licht van de ons omringende sterren te analyseren is spectroscopie. Het is de standaard techniek bij uitstek voor professionele sterrenwachten en onderzoekscentra. Amateurastronomen kunnen ook met deze techniek waardevolle wetenschappelijke bijdragen leveren in het kader van Pro-Am projecten. Pro-Am staat voor samenwerkingsprojecten tussen professionelen en amateurs. Niettemin is spectroscopie geen eenvoudige en voor de hand liggende discipline voor de amateurastronoom. 

Mobirise

Om geïnteresseerden de mogelijkheid te bieden zich ook te bekwamen in deze fascinerende, maar sterk gespecialiseerde tak van de sterrenkunde, worden op regelmatige tijdstippen cursussen spectroscopie georganiseerd.

Het Astropolis aanbod omvat volgende theoretische en praktische opleidingen :

Niveau 1: Inleiding tot de sterrenkundige spectroscopie (*)
Niveau 2: Sterrenkundige spectroscopie voor gevorderden (*)
Niveau 3: Pro-Am scientific contributor - Als lid van de werkgroep spectroscopie kun je begeleid worden in je deelname aan lopende Pro-Am projecten.

Mobirise

Steun ons door te shoppen !

Doe uw aankopen bij al uw favoriete webshops via onze Astropolis Trooper pagina. Zo krijgen wij een percentage op uw aankopen zonder dat het u één cent kost ! Waar wacht u nog op ?

Adres

Duinkerkseweg 16
8400 Oostende / België
GPS : 51.206815 - 2.886267

Sociale media
Contact
  • Tel.: 059/36.09.78
  • E-mail : info@astropolis.be 
Info
  • Astropolis  combineert  sterrenkunde en ruimtevaart in één boeiend en innovatief geheel en dat voor het ganse gezin !

Page was created with Mobirise