how to create a website for free

Alhoewel de werken aan het pand nog volop bezig zijn zullen we toch al enkele activiteiten voor het publiek voorzien ...

Activiteiten


Zaterdag 12 oktober 2019 - 19.00 uur

Evenement : Nacht van de duisternis

Maak kennis met het nachtleven in het vissersdorp Walraversijde in Raversyde ANNO 1465. Het park wordt verduisterd en er is een parcours waarlangs verschillende informatieve standjes staan die de bezoeker meer vertellen over nacht-gerelateerde onderwerpen: vleermuizen, eikelmuizen, vossen, nachtvlinders, egels enz. Het heelal kan worden verkend met diverse telescopen, er zijn ook boeiende voordrachten en projecties ! 

Deelname : GRATIS
Locatie : Nieuwpoortsesteenweg 636 (Oostende)
Inschrijven : oostende@vogelbescherming.be

Website : www.nvdd.be 

Toekomstige activiteiten

In eigen beheer of ism derden

Erfgoeddag

25 & 26 april 2020

Speciaal voor deze feesteditie draagt Erfgoeddag als thema 'De Nacht'. Want de nacht betovert en staat synoniem voor verbeelding. Er valt tijdens het hele weekend iets te beleven!

Sound of science

16 & 17 mei 2020

Sound of Science is een openlucht wetenschapsfestival en dé place to be voor nerds, geeks en al hun familieleden. Denk aan tenten, foodtrucks, muziek en natuurlijk veel wetenschap. 

TAZ #2020

29 juli t/m 8 augustus

Het motto van Caroline Pauwels voor TAZ#2020 wordt ‘amor mundi’. Het geloof dat mensen onlosmakelijk met elkaar en met de natuur verbonden zijn en elkaar nodig hebben om mens te worden.

Nacht van de duisternis

De 'Nacht van de duisternis' is een jaarlijks evenement van de Bond Beter Leefmilieu, in een organisatie van de provincie West-Vlaanderen, het Vogelopvangcentrum en Astropolis, dat tot doel heeft de problematiek van lichthinder op mens en dier toe te lichten.

Ontdekt de website : www.nvdd.be


Ontdek ons ook op