how to create your own website for free

Alhoewel de werken aan het pand nog volop bezig zijn zullen we toch al enkele activiteiten voor het publiek voorzien ...

Activiteiten


Zaterdag 29 februari 2020 - 19.00 uur

Evenement : Sterrenkijkdag

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 februari 2020 kan je op meer dan 25 locaties in Vlaanderen door allerhande telescopen kijken naar de wonderen van het heelal. In Oostende kan dit in en om Astropolis op zaterdag 29 februari van 19.00 tot 23.30 uur. Alhoewel Astropolis tegen dan nog niet operationeel zal zijn kan u bij ons terecht voor :

- Waarnemingen door diverse telescopen.
- Ontdek onze voordrachten in ons astro-café.
- Neem zelf de Maan waar met onze mini-telescopen.

+ Exclusieve rondleidingen in Astropolis ! 

Deelname : GRATIS
Locatie : Duinkerkseweg 16 (Oostende)
Info : info@astropolis.be

Toekomstige activiteiten

In eigen beheer of ism derden

Erfgoeddag

25 & 26 april 2020

Speciaal voor deze feesteditie draagt Erfgoeddag als thema 'De Nacht'. Want de nacht betovert en staat synoniem voor verbeelding. Er valt tijdens het hele weekend iets te beleven!

Sound of science

16 & 17 mei 2020

Sound of Science is een openlucht wetenschapsfestival en dé place to be voor nerds, geeks en al hun familieleden. Denk aan tenten, foodtrucks, muziek en natuurlijk veel wetenschap. 

TAZ #2020

29 juli t/m 8 augustus

Het motto van Caroline Pauwels voor TAZ#2020 wordt ‘amor mundi’. Het geloof dat mensen onlosmakelijk met elkaar en met de natuur verbonden zijn en elkaar nodig hebben om mens te worden.

Nacht van de duisternis

De 'Nacht van de duisternis' is een jaarlijks evenement van de Bond Beter Leefmilieu, in een organisatie van de provincie West-Vlaanderen, het Vogelopvangcentrum en Astropolis, dat tot doel heeft de problematiek van lichthinder op mens en dier toe te lichten.

Ontdekt de website : www.nvdd.be


Ontdek ons ook op